Ecologizare Mediu

SOLUTII INTEGRATE DE MEDIU

CONSULTANTA DE MEDIU

Telefon contact Ecologizare Mediu
E-mail contact Ecologizare Mediu
Facebook Ecologizare Mediu

Ecologizare Mediu are ca principal obiectiv de activitate colectarea, depozitarea si valorificarea/eliminarea deseurilor nepericuloase din plastic, hartie, carton, lemn si sticla, conform autorizatiei de mediu.

Suntem o firma in plina ascensiune si ne bazam pe calitatea si eficienta serviciilor de consultanta de mediu oferite. Avem incheiate parteneriate pe termen lung cu clienti care doresc colaborari stabile si eficiente. Asiguram servicii de consultanta de mediu complete, eficiente si personalizate pe diferite domenii de activitate, cautarea celor mai bune, mai fiabile și mai economice solutii in vederea respectarii prevederilor legislatiei specifice de mediu si indeplinirii obiectivelor de mediu.

In lumea civilizata, tehnologia si industria au luat un avans foarte mare, oamenii fiind parca hipnotizati de miracolele acestora si uitand ca o lume civilizata este in primul rand o lume curata. Multi se bucura de faptul ca pot gasi in supermarket nenumarate produse aflate in pungi, sticle sau recipiente de metal, dar nu se mai gandesc ce se intampla cu acel ambalaj si la procesul prin care trece acesta dupa ce continutul sau este consumat.

În primul rand acel ambalaj va ajunge un deseu, ca si multe alte tipuri de deseuri existente si care trebuie adunate in containere speciale pentru depozitarea lor. Nenumarate campanii de constientizare publica au fost purtate pentru ca precolectarea si colectarea desurilor sa se produca selectiv si eficient, inlaturand astfel riscul contaminarii mediului in care traim. Pentru ca responsabilitatea nu este doar a cetatenilor, ci si a noastra, Ecologizare Mediu, firma de colectare a deseurilor ce ne asiguram ca procesul de colectare a deseurilor si de prelucrare a acestora este facut eficient si conform normelor impuse de legislatia specifica in vigoare, de Ministerul Mediului si de Agentia Narionala pentru Protectia Mediului.

 

 Ecologizare Mediu S.R.L. este o firma specializata in asigurarea serviciilor de consultanta de mediu eficiente si personalizate pe diferite domenii de activitate

Ecologizare Mediu - Produse colectare selectiva deseuri

Colectare deseuri

S.C. Ecologizare Mediu S.R.L.

”Pentru o lume mai buna, mai curata si mai sanatoasa.

Seriozitate, eficienta si profesionalism”