Viziune Ecologizare Mediu
Ecologizare Mediu

SOLUTII INTEGRATE DE MEDIU

CONSULTANTA DE MEDIU

Telefon contact Ecologizare Mediu
E-mail contact Ecologizare Mediu
Facebook Ecologizare Mediu

VIZIUNE

Viziunea Ecologizare Mediu este sa crestem gradul de constientizare privind responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de mediul inconjurator, indiferent de statutul sau.

 

MISIUNE

Misiunea Ecologizare Mediu este de a aduce un plus de valoare companiilor, prin servicii de consultanta de mediu personalizate si prefesioniste, oferind solutii integrate, complete si eficiente de mediu si asigurand totodata consultanta de mediu la standarde ridicate.

 

VALORI

Responsabilitate - Solutiile oferite de Ecologizare Mediu sunt de inalta calitate si sunt personalizate in functie de solicitarile clientilor, respectand cu strictete legislatia specifica de mediu

Profesionalism - Echipa Ecologizare Mediu cunoaste importanta serviciilor profesioniste si calitative prestate, acestea fiind realizate la cele mai inalte standarde.

Dedicare - Echipa Ecologizare Mediu studiaza necesitatile companiei dumneavoastra si implementeaza cele mai optime solutii de mediu, in vederea realizarii obiectivelor de mediu. Suntem dedicati 100% asigurand suport in vederea obtinerii actelor de reglementare si participand activ la controalele realizate de catre autoritatile din domeniul protectiei mediului.

 

 Ecologizare Mediu S.R.L. este o firma specializata in asigurarea serviciilor de consultanta de mediu eficiente si personalizate pe diferite domenii de activitate

S.C. Ecologizare Mediu S.R.L.

”Pentru o lume mai buna, mai curata si mai sanatoasa.

Seriozitate, eficienta si profesionalism”