Despre Ecologizare Mediu
Ecologizare Mediu

SOLUTII INTEGRATE DE MEDIU

CONSULTANTA DE MEDIU

Telefon contact Ecologizare Mediu
E-mail contact Ecologizare Mediu
Facebook Ecologizare Mediu

Despre Ecologizare Mediu S.R.L.

 

Ecologizare Mediu S.R.L. este o firma specializata in solutii integrate de mediu.

Politica dupa care ne ghidam este asigurarea unor solutii integrate si eficiente de mediu, asigurand totodata consultanta de mediu la standarde ridicate.

Suntem o firma specializata si autorizata in asigurarea serviciilor de consultanta de mediu complete, eficiente si personalizate pe diferite domenii de activitate, cautand cele mai bune si mai fiabile solutii in vederea respectarii legislatiei specifice si indeplinirii obiectivelor de mediu.

Asiguram consultanta de mediu specializata, managementul deseurilor conform prevederilor legislatiei de mediu in vigoare, realizarea raportarilor catre AFM si ANPM, preluarea de catre o firma autorizata a deseurilor nepericuloase (hartie, carton, plastic, lemn, sticla) impreuna cu logistica necesara aferenta, asigurarea suportului pentru obtinerea actelor de reglementare si pentru controlul autoritatilor si instruirea angajatilor cu privire la responsabilitatile acestora in raport cu legislatia de mediu.

 

Ecologizare Mediu S.R.L. este o firma specializata in asigurarea serviciilor de consultanta de mediu eficiente si personalizate pe diferite domenii de activitate

S.C. Ecologizare Mediu S.R.L.

”Pentru o lume mai buna, mai curata si mai sanatoasa.

Seriozitate, eficienta si profesionalism”