Ecologizare Mediu - Consultanta de mediu specializata
Ecologizare Mediu

SOLUTII INTEGRATE DE MEDIU

CONSULTANTA DE MEDIU

Telefon contact Ecologizare Mediu
E-mail contact Ecologizare Mediu
Facebook Ecologizare Mediu

Consultanta de mediu specializata

De ce o firma de consultanta de mediu?

Colaborarea cu o firma specializata si profesionista in servicii de consultanta de mediu reprezinta o actiune strategica eficienta, ce asigura respectarea responsabilitatilor si obligatiilor impuse de prevederile legislatiei specifice de mediu.

Complexitatea legislatiei de mediu impune o cunoastere completa si amanuntita si o interpretare specializata si eficienta a prevederilor acesteia. Prin aceasta dezvoltare continua, rolul firmelor de consultanta de mediu autorizate s-a transformat din potential colaborator intr-o necesitate vitala si eficienta a afacerii.

In conformitate cu OUG nr. 195/2005 orice activitate economica care are un impact asupra mediului inconjurator are obligatia legala de a-si infiinta un departament specializat in protectia mediului.

Conform Legii nr. 211/2011, Art. 22 este obligatoriu ca orice agent economic (indiferent de cantitatea de deseuri pe care o produce) sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane (adica unei firme specializate de consultanta de mediu, autorizata de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului care sa preia atributiile si responsabilitatile acestuia).

Prin colaborarea cu o firma de consultanta de mediu cu experienta se reduc foarte mult costurile legate de mediu si anume:

 • costurile cu personalul: costul unui angajat (salariu, taxe la stat, cursuri de pregatire, etc.) este incomparabil mai mare comparativ cu costul lunar platit catre firma de consultanta de mediu

 • specialistii firmei de consultanta de mediu pot scadea foarte mult costurile companiei pe parte de protectia mediului, cautand cele mai bune si eficiente solutii pentru valorificarea/eliminarea deseurilor rezultate din activitatea proprie.

 

De ce Ecologizare Mediu?

Serviciile de consultanta de mediu oferite de Ecologizare Mediu va ajuta sa intelegeti legislatia specifica de mediu si sa indeliniti cerintele acesteia, oricare ar fi domeniul de activitate al societatii dumneavoastra.

In functie de complexitatea activitatii si codurile CAEN, Ecologizare Mediu va pune la dispozitie personal specializat si servicii de consultanta de mediu eficiente.

Ecologizare Mediu va ajuta sa evitati situatiile in care se pot aplica amenzi conform OUG nr. 195/2005 privind protectia mediului de pana la 100.000 lei, pentru persoane juridice.

Principalele servicii oferite de Ecologizare Mediu sunt:

 • preluam rolul responsabilului de mediu

 • oferim solutii integrate de mediu

 • realizam managementul deseurilor

 • intocmim si transmitem raportarile lunare si anuale catre Administratia Fondului de Mediu

 • intocmim si transmitem raportarile lunare si anuale catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

 • asiguram consultanta in vederea obtinerii actelor de reglementare

 • oferim solutii pentru identificarea reciclatorilor autorizati in vederea preluarii de catre acestia a deseurilor generate pe categorii

 • intocmim documentele necesare pentru monitorizarea si gestiunea lunara a deseurilor generate

 • elaboram, dupa caz, planul de prevenire si combatere a poluarilor accidentale

 • participam activ si responsabil la controalele efectuate de catre autoritatile din domeniul protectiei mediului

 • realizam instruirea personalului cu privire la responsabilitatile acestora in raport cu legislatia specifica de mediu

 • realizam informarea periodica cu privire la legislatia de mediu in vigoare, impreuna cu recomandari de implementare

 

 Ecologizare Mediu S.R.L. este o firma specializata in asigurarea serviciilor de consultanta de mediu eficiente si personalizate pe diferite domenii de activitate

S.C. Ecologizare Mediu S.R.L.

”Pentru o lume mai buna, mai curata si mai sanatoasa.

Seriozitate, eficienta si profesionalism”