Ecologizare Mediu - Raportari ANPM
Ecologizare Mediu

SOLUTII INTEGRATE DE MEDIU

CONSULTANTA DE MEDIU

Telefon contact Ecologizare Mediu
E-mail contact Ecologizare Mediu
Facebook Ecologizare Mediu

Raportari ANPM

Conform legislatiei in vigoare, toti operatorii economici au obligatia de a tine evidenta deseurilor generate si de depunere a raportului anual catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, atat in format fizic - hartie, cat si in format electronic in aplicatia SIM - Sistemul Integrat de Mediu.

In functie de activitatea desfasurata si de conditiile mentionate in actele de reglementare, operatorii economici au obligatia sa realizeze o serie de raportari lunare, semestriale sau anuale catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

Raportarile de mediu se vor realiza online atunci cand Agentia Nationala pentru Protectia Mediului sau Agentiile Judetene de Protectia Mediului vor transmite un e-mail operatorilor economici, prin care le aduce la cunostinta ca sesiunea de raportare s-a deschis, aceste raportari putand fi facute in SIM pana la termenul limita impus de autoritatea de mediu.

Tot in SIM - Sistemul Integrat de Mediu sunt depuse si cererile pentru eliberarea actelor de reglementare precum: avizul de mediu, acordul de mediu, autorizatia de mediu, autorizatia integrata de mediu, revizuirea actelor de reglementare si transferul actelor de reglementare.

Ecologizare Mediu se ocupa de realizarea si incarcarea raportarilor catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in aplicatia online SIM - Sistemul Integrat de Mediu.

 

 Ecologizare Mediu S.R.L. este o firma specializata in asigurarea serviciilor de consultanta de mediu eficiente si personalizate pe diferite domenii de activitate

S.C. Ecologizare Mediu S.R.L.

”Pentru o lume mai buna, mai curata si mai sanatoasa.

Seriozitate, eficienta si profesionalism”